A BB SECRET egy könnyű és nagyon puha emulzió, amely a mikrokapszulázott pigmenteknek köszönhetően a bőrre történő felvitel során olyan színt ad, amely tökéletesen illeszkedik minden arcbőrhöz, hogy kiemelje természetes szépségét.

Formula kiválóan ötvözi a bőrápolót és a szépítést, és 5 különböző műveletet hajt végre egyben:

A tökéletes arcbőr mellett a BB Secret napi használata hosszú távú védelmet és hidratáló hatást is biztosít, köszönhetően az OLIVUM®, az olajfa levelek hatóanyagainak, antioxidáns tulajdonságoknak, a hialuronsavnak és az E-vitaminnak.

SZÉPSÉGÁPOLÁSI TIPPEK

Normál tisztítás után alkalmazza.

Olajos és zsíros bőr esetén először használjon faggyúszabályozó termékeket, majd utána porot.

Száraz vagy nagyon száraz bőr esetén először jól hidratáljuk, és utána csak egy könnyű porréteget használjunk.

Vigyen fel vastagabb réteget a nagyobb lefedettség érdekében.


Ára : 45.00 €

olife osprint étel-otthon mediterrán-titok alexandra natural

Pure lifting krém OLIVUM® | 30 ml

Minden bőrtípusra

Az OLIVUM® kivonat erős antioxidáns tulajdonságaival, a hialuronsav és a keramidok pedig bőrvédő tulajdonságaikkal óvják, ápolják a bőrt az őt érő káros anyagokkal szemben. Könnyű, bársonyos textúrát ad a bőrnek és elnyeli a T-zónára jellemző felesleges faggyút, korrigálja a fényes hatást, és egésszséges megjelenést biztosít a bőrnek. Használat: A sminkelést megelőzően alkalmazza a lifting krémet.


Ára : 120.00 €

Öregedésgátló krém 50 ml

24 órás arckrém, puha és hatékonyan fedő textúrával, amely hidratálja a bőrt, és segít enyhíteni a legmélyebb ráncokat is.

Az OLIVUM® és az SCR-3 komplex (SKIN CELLULAR REACTIVATING COMPLEX- „bőr sejtaktiváló formula) erőteljes antioxidáns tulajdonságaiknak köszönhetően az arcot simább, frissebb és fiatalosabb megjelenésűvé varázsolja.


65.00 €

Arcszérum OLIVUM® KONCENTRÁTUMMAL 30 ml

Húszszoros koncentrációjú OLIVUM® kivonatot tartalmazó erős antioxidáns hatású intenzív arcszérum, ezért különösen gazdag hidroxi-tirozolban, amely az ír zuzmó kivonatának hosszú távú hidratáló hatásával együtt segít az optimális hidratáció fenntartásában. Szépség tipp : Az arc megtisztítása után a szérum alkalmazása előtt végezzen próbát a szérummal az arc, a nyak és a dekoltázs bőrén egy kis mennyiséggel. „Tudta, hogy…” – A szérum használata a krém alkalmazása előtt, segíti a bőrt a hatóanyagok teljesebb és mélyebb felszívódásában!


Ára: 74.00 €

Home Az OLIFE Rólam Termékek Videók Üzlet kapcsolat