Az olivalevél

Allergia ellen is olajfa-levél kivonat!
Az allergia az immunrendszer egy túlzott reakciója olyan anyagokra, melyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki a szervezet részéről. Ezeket az anyagokat allergéneknek nevezzük, ilyenek például a pollen, állati szőrök, atkák, penészspórák, különböző állatok mérgei, mikroorganizmusok, élelmiszerek, gyógyszerek, vegyszerek, nehézfémek stb.
Az olajfalevél a bibliai idők óta nagyra becsült, antibakteriális, vírusellenes és immunerősítő gyógynövény. Ajánlott készítményünk különleges hatású, növényi alapú, 100%-ban természetes étrend-kiegészítő, amelyet az Olea Europaea növény válogatott leveleiből készítenek. Allergia, ételmérgezés, hasmenés, gombásodás, fertőzések, magas vérnyomás, gyulladások, elfertőződés esetén természetes, mellékhatások nélküli segítség lehet!  


Az olajfalevél-kivonat kitűnő egészségügyi hatásai a számos gyógyhatású összetevő tökéletes együttműködésén alapszik. Ezek szinergikusan hatnak, és így hatékonyságukban erősítik egymást. Az olajfalevél antioxidáns hatása, a magas klorofilltartalom kihatásai (lassítja az öregedési folyamatot), valamint a tartalmazott másodlagos növényi anyagok magyarázzák az olajfalevél-kivonat pozitív hatásait, amelyeket orvosi, klinikai kísérletekkel igazoltak.

Az olajfa az alábbi esetekben javasolt:

Az olajfalevél kivonat egy vadonatúj, különleges és természetes, növényi alapú étrend kiegészítő, melyet az olajfa válogatott leveleiből készítenek, ami 98 féle értékes összetevőt tartalmaz, ezek közül legfontosabb hatóanyaga az oleuropein. Az olajfalevél első hivatalos orvosi említése 150 évvel ezelőttről származik, lázas betegségek és a malária gyógyítása kapcsán.
Tudományos bizonyítékok támasztják alá, hogy az olajfából származó kivonatoknak (a levelekkel együtt) egy saját egészségmegőrző repertoárja van, mely legyőzi, vagy ellenáll a fertőző organizmusoknak és erősíti az immunrendszert.

Hozzájárul közérzetünk tartós javulásához, az immunrendszeri betegségekkel (pl. influenza) szemben nagyobb legyen ellenálló képességünk kifejlesztéséhez. A fogyasztók jobb közérzetről, életkedvről, nagyobb aktivitásról, jobb életminőségről számolnak be. Az olajfa gyümölcsének, olajának és levelének jótékony hatását már évezredek óta ismerjük.


Kutatások bizonyítják, hogy az olajfalevél kivonatának segítségével a rákos sejtek növekedésének aránya visszaszorítható, megállítható. Jelentős mennyiségben tartalmaz telítetlen zsírsavakat, béta karotint, szkvalént, plifenolt és E-vitamint. Az Olajfalevél kivonat nagy mennyiségű polifenol antioxidánst, Olueropein vegyület is tartalmaz. Itt az oleuropein az olívaolajhoz képest 3000-szer magasabb koncentrációban van jelen. Negyvenszer több antioxidáns található benne, mint a hidegen sajtolt olívaolajban, amely az olajfa termésének magjából állítható elő. Az Olajfalevél tartalmaz még rengeteg pozitív hatású összetevőt, például a vas, szelén, króm, cink, béta-karotin, aminosavak és C-vitamin.Home Az OLIFE Rólam Üzlet kapcsoat

Az egészségedért