OLife® NÖVÉNYI FEHÉRJE SZELET
CSOKOLÁDÉS BROWNIE


Az OLife® Növényi Fehérje Szelet egy ellenállhatatlan ízkombináció és tápláló előnyök keveréke. Úgy fejlesztették ki, hogy mindenki fehérjeszükségletét kiegyensúlyozott módon elégítse ki, így a szeletek tökéletes kísérők egy aktív és egészséges életmódhoz. Bárhová magaddal viheted, így mindig kéznél lesz egy praktikus, egészséges és tápláló snack, anélkül hogy az ízélményről le kellene mondanod. A sós karamell ropogós textúrája és a puha csokoládés brownie töltelék minden falatot ízletes élménnyé varázsol, bűntudat nélkül. 

24X45g EUR 132.00

✅ 4 NÖVÉNYI FEHÉRJE FORRÁS: BORSÓ, RIZS, LÓBAB ÉS TÖKMAG
✅ 26% FEHÉRJE, AZAZ 12 g FEHÉRJE SZELETENKÉNT
✅ ALACSONY CUKORTARTALOM: 1,3 g CUKOR ADAGONKÉNT
✅ ÍNYCSIKLANDÓ KARAMELLTÖLTELÉKKEL
✅ ALKALMAS VEGÁNOK ÉS VEGETÁRIÁNUSOK SZÁMÁRA
✅ GLUTÉNMENTES
✅ LAKTÓZMENTES

OLife® CREMA FLUIDA DEFENCE
Mobirise


Felhasználási javaslat: Élvezd kedvenc OLife® Növényi Fehérje Szeleted tápláló és egészséges snackként, gyors reggeliként, vagy fizikai aktivitás után a regeneráció fokozása érdekében.

Figyelmeztetés: Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet.

Íz: csokoládé
Kiszerelés: 45g

Fehérjék: mik azok, és mire valók.

    Az első lépés a jóllétünk felé a kiegyensúlyozott étrend, amelyben megvan a megfelelő egyensúly a makrotápanyagok (fehérjék, zsírok és szénhidrátok) és a mikrotápanyagok (vitaminok és ásványi anyagok) között. A fehérjék nagy, összetett molekulák, amelyek aminosavakból állnak, ezek az összes testszövet, például az izmok, csontok, inak, bőr és haj alapvető építőelemei. Ezek az energiaforrást biztosító makrotápanyagok a test szerves összetevőinek több mint 50%-át alkotják. 


    Elsődleges szerepük a sejtépítés és szövetek helyreállítása.

    A fehérjék legfontosabb funkciója a szabályozó és energianyerő szerep, amit enzimek révén végeznek, amelyek katalizátorként felgyorsítják a biológiai reakciókat. Az olyan enzimek, mint az amilázok és proteázok képesek a keményítőt és fehérjéket egyszerűbb egységekre, például maltózra és aminosavakra bontani, melyeket a bél képes felszívni.

Fehérjék funkciója:

  • A metabolikus folyamatok megfelelő működése
  • Izomfehérje szintézis
  • Szarkopénia (izomvesztés) elleni védekezés
  • Szövetépítés és -helyreállítás
  • Normál csontállapot fenntartása
  • Edzés utáni regeneráció és sportteljesítmény javítása
  • Antitestek termelése
  • Enzimek előállítása
  • Hormonok termelése
  • Immunszabályozás
  • Izomregeneráció
  • Köröm, haj és csontok egészsége


Az OLife® Növényi Fehérje Szeletek különböző fehérjeforrások felhasználásával készültek, amelyek a következőkből származnak:

🌿Gabonafélék
🌿Hüvelyesek
Ez biztosítja az összes esszenciális aminosav megfelelő bevitelét.


    🍃 Borsófehérjék
    Magas arginin, lizint és elágazó láncú aminosavakat (BCAA-k - leucin, izoleucin és valin) tartalmaznak. A BCAA-k az esszenciális aminosavak közé tartoznak, segítik a fehérjeszintézist és ellenállnak az izomlebomlásnak. Hosszú ideig telítettségérzetet adnak, miközben alacsony kalóriabevitelt biztosítanak, és átlagosan közel 5 százalék rostot, káliumot, folsavat, valamint más vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak.

    🍃 Rizsfehérjék
    A nemes gabona caryopsisból nyerik őket, és jobb minőséget képviselnek, mint bármely más gabona fehérjéi. Értékes forrásai az esszenciális aminosavaknak, könnyen felszívódnak a szervezetünkben, és aminosav-profiljuk nagyon közel áll a tejsavófehérjékhez.
    🍃Lóbabfehérjék
    Jó minőségű fehérjetartalmuk és nagyon alacsony zsírtartalmuk jellemzi őket. Más hüvelyesekhez képest a lóbabfehérjék kiváló aminosav-összetétellel rendelkeznek.






    🍃 Tökmagfehérjék
    Kiváló növényi fehérjeforrás, különösen gazdag lizinnel, glicinnel és argininnel. A tökmag körülbelül 62 százalék fehérjét és nagy mennyiségű rostot tartalmaz.

Designed with Mobirise free creator