ALEXANDRA COSMETICS

Pure lifting krém OLIVUM® | 30 ml

Simító krém OLIVUM® -mal | A 30 ml
PURE LIFTING láthatóan csökkenti a ráncokat, köszönhetően az optikai szűrőnek, amely a bőrt azonnal sima és ragyogóvá teszi. Az OLIVUM® , a szabadalmaztatott Olívafalevél kivonata erős antioxidáns tulajdonságokkal, hialuronsavval és keramidokkal, amelyek védőgátat képeznek a külső hatásokkal szemben, elősegíti a bőr hidratáltságát. A könnyű és bársonyos textúra felszívja a T-zónára jellemző felesleges faggyút, korrigálja a fényes hatást és egyenletes megjelenést kölcsönöz a bőrnek.
Szépségtippek: Vigye fel a nappali krém után, sminkelés előtt, amíg teljesen felszívódik.

120.00 Eur

Smoothing Cream with OLIVUM® 

Minden bőrtípusra

Az OLIVUM® kivonat erős antioxidáns tulajdonságaival, a hialuronsav és a keramidok pedig bőrvédő tulajdonságaikkal óvják, ápolják a bőrt az őt érő káros anyagokkal szemben. Könnyű, bársonyos textúrát ad a bőrnek és elnyeli a T-zónára jellemző felesleges faggyút, korrigálja a fényes hatást, és egésszséges megjelenést biztosít a bőrnek. Használat: A sminkelést megelőzően alkalmazza a lifting krémet.


74.00 Eur
ANTI-AGING Krém 24H 50 ml

24 órás arckrém, puha és hatékonyan fedő textúrával, amely hidratálja a bőrt, és segít enyhíteni a legmélyebb ráncokat is.

Az OLIVUM® és az SCR-3 komplex (SKIN CELLULAR REACTIVATING COMPLEX- „bőr sejtaktiváló formula) erőteljes antioxidáns tulajdonságaiknak köszönhetően az arcot simább, frissebb és fiatalosabb megjelenésűvé varázsolja.

65.00 €
BB Secret | 30 ml

A BB SECRET egy könnyű és nagyon lágy emulzió, amely mikrokapszulázott pigmentjeinek köszönhetően felfedi titkát a bőrre kenve: olyan színt ad, amely tökéletesen illeszkedik minden típusú arcszínhez, hogy kiemelje természetes szépségét. Formulája kiválóan ötvözi a bőrápolást és a szépséget, 5 különböző műveletet hajt végre egyben:
- Hidratálja az arcot
- Korrigálja a bőrt, hogy azonnali finomságot biztosítson
- Kiegyenlíti a bőrtónust
- Világosabbá teszi a bőr tónusát, egészséges és hibátlan megjelenést kölcsönöz
- Véd a sejtek öregedése ellen
A tökéletes arcbőr mellett a BB Secret napi használata hosszan tartó védő és hidratáló hatást is biztosít.

45.00 €
Alexandra
Natural
Otthon
OSPRINT

© Copyright 2021- All Rights Reserved