Chocolivum

Tiszta étcsokoládé és OLIVUM® kivonat egyedülállóan különleges kombinációja. A Chocolivum az Evergreen Life és a legjobb csokoládégyártók közötti együttműködésből született, hogy egyedülálló élményt nyújtson az ügyfeleknek, ahol íz és egészség találkozik egy egyedi és exkluzív termékben. Egyetlen darab csokoládé tartalmazza a napi ajánlott OLIVUM® mennyiség felét.
49.00.- Eur

Olicat

Az OLICAT több, mint 90%-ban OLIVUM®-ot tartalmaz az olívafa levél összes értékes alkotóelemével. A macskák számára különösen vonzó aromákkal látták el, így nem okoz problémát az adagolás. Ajánlott adagolás 8-10 csepp az ételbe vagy vízbe keverve.

Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó!

49,00.- Eur

Olidog

Az OLIDOG több, mint 90%-ban OLIVUM®-ot tartalmaz az olívafa levél összes értékes alkotóelemével. A kutyák számára különösen vonzó aromákkal látták el, így nem okoz problémát az adagolás. Ajánlott adagolás kilogrammonként napi 1 ml az ételbe vagy vízbe keverve.

Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó!

49,00.- Eur

Olisan

Az Olisan egy kellemes illatú innovatív fertőtlenítő-frissítőszer az otthoni és más felületek tisztítására, ilatosítására.

Rendkívül hatékony a különböző típusú szagok ellen, bárhol, bármilyen korlátozás nélkül használható. Olisan-t a szobákban, tárgyakon, ruhákon is használhatjuk, szükség szerint hagyjuk 15/20 percig hatni. Igény szerint leöblíthetõ. Az olisan nem maró hatású, nem károsítja a bepermetezett anyagokat vagy ruhákat. Fantasztikus illatának köszönhetően minden olyan helyen, tárgyon és szövetben hasznos, ahol nemkívánatos szagok vannak jelen, beleértve a dohányfüstöt is.

29,00.- EUR

Ojelly

Egy különleges kombinációjú narancs zselé, 60% OLIVUM® tartalommal. Gazdag Oleuropeinben, elenolic savban és a hydroxytirosolban. Ajánlott húsokhoz, desszertekhez vagy egy friss croissant-al fogyasztva reggelire.

Egy ízletes dzsem, amely tökéletes egy finom, egészséges antioxidánsban gazdag reggelihez. 20 gramm Ojelly 400 mg almapektint tartalmaz, egy nagyon értékes rostot, ami az olajfa levél kivonattal együtt tökéletesen hasznosul, anélkül, hogy fölösleges kalóriákat fogyasztanánk. Az egész család számára, de különösen a gyermekeknek rendkívül fontos egy jó egyensúlyú reggeli. Nem tartalmaz mesterséges színezezékeket vagy ízfokozókat. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó és 7 napon belül ajánlott elfogyasztani.
7.79.- EUR

Alexandra
Natural
Otthon
OSPRINT

© Copyright 2021- All Rights Reserved