OLIFE

Az OLIFE 1000 ml 93% -ban (OLIVUM®), exkluzív olajfalevél kivonat összetevői : Oleuropein, Elenolsav, Rutin, Tyrosol és a hatékony antioxidáns Hydroxytirosol. Tudományosan elismerték, hogy ezeknek a molekuláknak a következő hatásuk van: antioxidáns, antiradikális, szabályozza az artériás nyomást, javítja a vérkeringést, energizáló, hipoglikémiás, alacsonyabb koleszterinszintet, lipideket és szénhidrátokat metabolizál. Az Olife Calendula Officinalis -t tartalmaz, amely harcol a menstruációs ciklusgörcsök ellen, és javítja a az emésztőrendszer működése. Javasoljuk, hogy naponta fél pohár (70 ml)  igyon meg, tisztán vagy ásványvízzel hígítva; hosszú távú kezelés javasolt, mivel érvényes és egészséges szokást jelent. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó és 15 napon belül felhasználható.

OLIFE GÉL

Étrend -kiegészítő OLIVUM® koncentrátummal | 30 tasak, egyenként 35 ml -es


CITRUS ÍZ
Az Olife Gél egy étrend -kiegészítő, amely több mint 80% -ban OLIVUM® -ot tartalmaz koncentrált készítményben, és garantálja a 70 ml -es Olife ugyanazokat a jótékony tulajdonságait a praktikus 35 ml -es, egyadagos csomagolásban. Az OLIVUM® exkluzív eredeti és szabadalmaztatott gyártási folyamata két további lépéshez kapcsolódik: a koncentrációhoz, amely vákuumban lezárva és alacsony hőmérsékleten történik, és a zselésítéshez, ami az ellenőrzött eredetű, teljesen természetes összetevők hozzáadásának köszönhetően történik. Az Olife gél gondosan válogatott természetes ízekkel is gazdagított, hogy kellemes citrom ízt adjon a terméknek. Az Olife gél fontos antioxidáns hatással rendelkezik, amely hatékonyan harcol a szabad gyökök ellen, elősegíti a lipidek és szénhidrátok anyagcseréjét, valamint a vérnyomás fiziológiai szabályozását és a vérkeringés normalizálását. Az OLIVUM®, amely az Evergreen Life Products által szabadalmaztatott exkluzív olívafalevél kivonat, egyedülálló és szabadalmaztatott gyártási eljárással készült, amely lehetővé teszi a következő olajfalevél hatóanyagainak sértetlen megőrzését: Oleuropein, Elenolsav, Rutin, Hidroxi -tirozol és Tyrosol.

Használati utasítás: Naponta egy tasak. Ajánlatos időben meghosszabbítani a kezelést, mivel az Olife gél értékes segédanyag testünk élettani működésében, ha naponta fogyasztjuk.

Alább megtalálhatóak a tudományos kutatási eredmények, tanulmányok, bizonyítékok.

Miért ajánlott fogyasztani?

- Természetes VÍRUSÍRTÓ !!
- Allergia, asztma
- Daganatos betegségek esetén
- Bakteriális, gombás fertőzések
- Irritábilis bélszindróma
- Influenza, általános megfázás
- Gyulladásos, fekélyes betegségek
- Lyme kór
- Vérnyomás szabályozása
- Crohn-betegség
- Orr-melléküreg gyulladás
- Cukorbetegség
 -Légúti betegségek
- Herpesz
- Érrendszeri rendellenesség      helyrehozatala
- Ízületi, reumás gyulladások
- Vírusos hasmenés
- Húgyvezeték- és hólyaggyulladás, ezek - - bakteriális elfertőződésére
- Tartós immungyengeség
- Gyomorfekély, gyomorsav-túltengés
- Krónikus kimerültség és depresszió kiküszöbölésére
- TBC, gonorhea, malária
- Vérmérgezés esetén.

Daganatos betegség

Kutatások bizonyítják, hogy az olajfalevél kivonatának segítségével a rákos sejtek növekedésének aránya visszaszorítható, megállítható. Jelentős mennyiségben tartalmaz telítetlen zsírsavakat, béta karotint, szkvalént, polifenolt és E-vitamint. Az Olajfalevél kivonat nagy mennyiségű polifenol antioxidánst, Olueropein vegyület is tartalmaz. Itt az oleuropein az olívaolajhoz képest 3000-szer magasabb koncentrációban van jelen. Negyvenszer több antioxidáns található benne, mint a hidegen sajtolt olívaolajban, amely az olajfa termésének magjából állítható elő. Az Olajfalevél tartalmaz még rengeteg pozitív hatású összetevőt, például a vas, szelén, króm, cink, béta-karotin, aminosavak és C-vitamin.

Forrás: Bizonyítékok az olajfalevél kivonat rákellenes hatásának alátámasztására és a jövőbeli irányok - Fordítsd majd le Googleval!

Cukorbetegség

Az olívalevél polifenolok (Olea europaea L.) javítják az inzulinérzékenységet a túlsúlyos középkorú férfiaknál
Keresztezési vizsgálatot végeztek véletlenszerű jelölt mintán, és a placebo hatást kizárták.

Az olívalevél polifenol-kiegészítés 12 héten keresztül jelentősen javította a hasnyálmirigy β-sejtjeinek inzulinérzékenységét és szekréciós kapacitását a metabolikus szindróma kockázatának kitett túlsúlyos férfiaknál.

Összességében ez az eddigi legnagyobb és legátfogóbb tanulmány, amely a kiegészített olívalevél -polifenolok hatását vizsgálja csak a módosítható kardiovaszkuláris kockázati tényezőkre. Javulást tapasztaltunk az inzulinérzékenységben és a hasnyálmirigy β-sejt szekréciójában túlsúlyos középkorú férfiaknál.

Forrás : Cukorbetegség kutatási eredmény itt -  Googleval fordítsd le!

Magas Vérnyomás


Étrend -kiegészítő olívalevél -kivonattal (Olea europaea L.) csökkenti a vérnyomást,
A magas vérnyomás a betegség veszélyes tényező, amely idővel láthatatlanná válik. A magas vérnyomás kezelése a korai diagnózist célozza meg, amelyet megfelelő életmódbeli változtatások követnek, nem pedig gyógyszeres kezelés!

Az olívalevél-kivonatot, amely patkányokban vérnyomáscsökkentő hatást fejt ki, étrend-kiegészítőként tesztelték egy nyílt tanulmányban, 40 határon átnyúló hipertóniás monozigóta iker bevonásával. Minden pár ikreit különböző csoportokba sorolták, amelyek 500 vagy 1000 mg / nap olívalevél kivonatot kaptak 8 hétig.

8 hét elteltével az átlagos vérnyomás változatlan maradt a kiindulási értékhez képest a kontroll és kis dózisú csoportban, de jelentősen csökkent a nagy dózisú csoportban.
A koleszterinszint minden kezelésnél csökkent, az LDL-koleszterin páron belüli jelentős dózisfüggő különbségei voltak.

Összefoglalva, a tanulmány megerősítette az olívalevél-kivonat vérnyomáscsökkentő és koleszterincsökkentő hatását emberekben.

Tanulmány itt - Googleval fordítsd le.

Baktériumok, gombák

Az olíva levelek in vitro antimikrobiális aktivitása.
   Az in vitro (latinul - "üvegben") a kísérletek elvégzésére szolgáló technológia, amikor a kísérleteket "kémcsőben" végzik - élő szervezeten kívül. Általános értelemben ez a kifejezés ellentétben áll az in vivo kifejezéssel - egy élő szervezeten (emberben vagy állatmodellben) végzett kísérlettel. Wikipédia

Vizsgáltuk az olíva levelek antimikrobiális hatását a baktériumok és gombák ellen.
A vizsgált mikroorganizmusokat különböző koncentrációkban olívalevél -kivonattal kezeltük.

Az olívalevél kivonat 3 óra alatt elpusztított szinte minden vizsgált baktériumot. A Candida albicans 24 órás inkubálás után elpusztult 15% (w / v) olívalevél növényi kivonat jelenlétében .

A hasonlóan kezelt, de csak 0,6% (w / v) olívalevél -kivonatnak kitett Escherichia coli sejtek teljes pusztulást mutattak. Ezek az adatok arra utalnak, hogy az olíva levelek antimikrobiális hatással rendelkeznek.

Forrás: Az olívalevél in vitro antimikrobiális hatása - Googleval fordítsd le

Egészségmegőrzés

Olívalevél: lehetséges jótékony hatások az emberi egészségre.
Az olajfa leveleit széles körben használják a népi gyógyászatban hagyományos gyógymódként az európai és mediterrán országokban, például Görögországban, Spanyolországban, Olaszországban, Franciaországban, Törökországban, Izraelben, Marokkóban és Tunéziában.

A leveleket az emberi étrendben kivonatként, gyógyteaként és porként használják, és sok potenciálisan biológiailag aktív vegyületet tartalmaznak, amelyek antioxidáns, vérnyomáscsökkentő, antiaterogén, gyulladáscsökkentő, hipoglikémiás és hypocholesterolemic tulajdonságokkal rendelkeznek.

Az egyik ilyen potenciálisan bioaktív vegyület a secuiridoid oleuropein, amely akár 6-9% szárazanyagot is el tud adni a levelekben. Az olajfa leveleiben található egyéb bioaktív komponensek közé tartoznak a kapcsolódó securidoidok, flavonoidok és triterpének.
Ez a rövid áttekintés bizonyítékokat támaszt alá az olíva levelek lehetséges egészségügyi előnyeivel.

Forrás: Olívafa (Olea europaea) levelek lehetséges jótékony hatások az emberi egészségre - Googleval fordítsd le

Antioxidáns, sebek

Az olívalevélkivonatának gyógyító potenciálja, in vivo („élő”) kísérleti modellekben , és a kivonatok antioxidáns aktivitásának összehasonlító értékelése.
Az Olajfa leveleit és gyümölcseit külsőleg bőrpuhító szerként és gyulladásos sebek gyógyítására használták. A szárított olajfalevélből nyert N-hexán és vizes kivonatok sebgyógyító aktivitását értékelték in vivo lineáris bemetszési és körkörös kivágási modellek segítségével, összehasonlítva a Madecassol® kenőccsel (Bayer, Isztambul, Törökország).

A folyékony kivonattal kezelt állatok csoportja szignifikánsan csökkentette és megfeszítette a sebet a metszési modellekben a többi csoporthoz képest. Ezenkívül az antioxidáns aktivitás elemzése kimutatta, hogy a folyékony kivonat nagyobb behatolási képességgel rendelkezik, mint az n-hexán kivonat. A kísérleti adatok szerint az Olea europaea  leveleinek folyékony kivonata aktív a sebgyógyításban.

Forrás: Az Olea europaea L. levélkivonatok sebjavító potenciálja in vivo kísérleti modellekkel és a kivonatok antioxidáns aktivitásának összehasonlító értékelésével - Googleval fordítsd le


Alexandra
Natural
Otthon
OSPRINT

© Copyright 2021- All Rights Reserved